pianos.pub - Find a public piano to play.

Updated 2 weeks ago

  • 2 weeks ago

    ๐ŸŽน๐ŸŽน๐ŸŽน๐ŸŽน #seongmam #kpoper #doramas #dorameira #coreiadosul๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #coreia #coreiadosul #korea #southkorea #corea #๋Œ€ํ•œ๋ฏผ๊ตญ #southkorea๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #photo #photography #exterior #picture #image #imagem #pic #city #cidade #viagens #travel #piano #pianopublic #publicpiano
    .
  • 4 weeks ago

    #์„์ดŒํ˜ธ์ˆ˜ #ํ˜ธ์ˆ˜์œ„์˜ํ”ผ์•„๋…ธ #piano #streetpiano ์†Œ์‹ฌํ•œ #์บ๋…ผ ๐ŸŽน๐Ÿ˜† ์‚ฐ์ฑ… ์ค‘ ๋œฌ๊ธˆ #ํ”ผ์•„๋…ธ์—ฐ์ฃผ
    .
  • 8 months ago

    20191008๐ŸŒผๅผพไธธ้Ÿ“ๅ›ฝๆ—…่กŒ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทZerro็ต‚ใ‚ใฃใฆใใฎใพใพ้–ข็ฉบ๐Ÿ›ฉ็œ ใŸใ™ใŽใฆ้š™ใ‚ใ‚ŒใฐๅฏใฆใŸ๐Ÿ˜‚้ฃŸในใŸใ„ใ‚‚ใฎ้ฃŸในใฆ่ฒทใ„ใŸใ„ใ‚‚ใฎ่ฒทใฃใฆใ—ใŸใ„ใ“ใจใ—ใฆใฃใฆๆ„Ÿใ˜ใฎๆ—…่กŒใงใ—ใŸ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝๆฌกใฏใ‚นใ‚ฑใƒœใƒผใ—ใซ้Ÿ“ๅ›ฝ่กŒใใŸใ„๐Ÿ˜™๐Ÿ›น #korea #๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #whimsy #tigersugar #hellobeautiful #cheesedog #streetpiano #nyunyu #ใƒฆใƒƒใ‚ฑใƒใƒฃใƒกใƒใƒƒ #cultskatepark #taiwansugar
    .
  • 11 months ago

    ๐ŸŽน๏ฟฝ๓Ÿญฌheck out these beautiful street pianos!!๐ŸŽถ๐ŸŽน โ€ข โ€ข #streetpianos #slightlyoutoftune #jazzpiano #classicalpiano #koreatrip #streettalent
    .
  • 2 years ago

    Public piano near Dongdaemun Design Plaza. This piano has a nicer tone compared to the other public pianos I've played on in Korea. #piano #pianostagram #instapiano #pianist #pianista #instamusic #instamusician #dongdaemun #publicpiano #seoul #instapianist #musicstagram #musicians #busking #busker #pianolover #musicteachers #้’ข็ด #ํ”ผ์•„๋…ธ #ํ”ผ์•„๋…ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์Œ์•„์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋™๋Œ€๋ฌธ #playmeimyours #korea2018
    .
  • 2 years ago

    Pertama kali liat public piano yang dilukis-lukis begini tuh di Seoullo7017, berderet gitu banyak banget. Kirain emang bagian dari dekorasi jembatannya. Nggak taunya di beberapa lokasi lain juga ada. Konon instalasi ini terinspirasi sama art project-nya Luke Jerram yaitu "Play Me, I'm Yours", dan program ini didukung sama pemerintah kota Seoul. Seru abis ngeliat orang-orang gantian main piano (dan beneran main, nggak seketar tenongnenong doang). . . . #qgoeseverywhere #coronacamelopardalis #canonasia #canonindonesia #canonphotomarathon #instatravel #travelawesome #visualsoflife #visualcrush #pictoftheday #freezethesecond #liveauthentic #exploretocreate #streetphotography #justgoshoot #sayhello #thehappynow #music #publicpiano #playmeimyours #perspectiveiseverything #seoul #seoullovers #southkorea #seoullo7017 #dongdaemun #ifc๋ชฐ
    .

Address: Gangnam Style Horse Dance Statue, Naruteo-ro, Jamwon-dong, Seocho-gu, 06038, South Korea

No comments.

Is this piano still available?

Add a comment

Name:
Comment:
Write anything you think might be useful to someone, e.g. "This building is in the hotel."