pianos.pub - Find a public piano to play.

Updated 6 days ago

  • 6 days ago

    タイトル:もしかして ☆よみぃチャンネル (プロフからとべます♪) 2019/11/16 【感動のストリートピアノ】韓国の道端で偶然出会った男性𰚂人で作曲したら奇跡的なメロディーが生まれたwww 𦨃枚目はおにさんのTwitterより #よみぃ #yomii #よみぃさん #ピアノ #piano #ストリートピアノ #streetpiano #韓国 #ソウル #新村 #即興作曲 #連弾 #連弾ピアノ #ナイトオブナイツ #国際交流 #ポケットウィズ #おにさん #youtube #youtuber #ピアニスト #pianist #作曲家 #composer #4コマ漫画 #4コマ
    .
  • 1 year ago

    🎹🎹🎹🎹 #seongmam #kpoper #doramas #dorameira #coreiadosul🇰🇷 #coreia #coreiadosul #korea #southkorea #corea #대한민국 #southkorea🇰🇷 #photo #photography #exterior #picture #image #imagem #pic #city #cidade #viagens #travel #piano #pianopublic #publicpiano
    .
  • 1 year ago

    #석촌호수 #호수위의피아노 #piano #streetpiano 소심한 #캐논 🎹😆 산책 중 뜬금 #피아노연주
    .
  • 2 years ago

    20191008🌼弾丸韓国旅行🇰🇷Zerro終わってそのまま関空🛩眠たすぎて隙あれば寝てた😂食べたいもの食べて買いたいもの買ってしたいことしてって感じの旅行でした🙌🏽次はスケボーしに韓国行きたい😙🛹 #korea #🇰🇷 #whimsy #tigersugar #hellobeautiful #cheesedog #streetpiano #nyunyu #ユッケチャメチッ #cultskatepark #taiwansugar
    .
  • 2 years ago

    🎹�󟭬heck out these beautiful street pianos!!🎶🎹 • • #streetpianos #slightlyoutoftune #jazzpiano #classicalpiano #koreatrip #streettalent
    .
  • 3 years ago

    Public piano near Dongdaemun Design Plaza. This piano has a nicer tone compared to the other public pianos I've played on in Korea. #piano #pianostagram #instapiano #pianist #pianista #instamusic #instamusician #dongdaemun #publicpiano #seoul #instapianist #musicstagram #musicians #busking #busker #pianolover #musicteachers #钢琴 #피아노 #피아노스타그램 #음아스타그램 #동대문 #playmeimyours #korea2018
    .
  • 3 years ago

    Pertama kali liat public piano yang dilukis-lukis begini tuh di Seoullo7017, berderet gitu banyak banget. Kirain emang bagian dari dekorasi jembatannya. Nggak taunya di beberapa lokasi lain juga ada. Konon instalasi ini terinspirasi sama art project-nya Luke Jerram yaitu "Play Me, I'm Yours", dan program ini didukung sama pemerintah kota Seoul. Seru abis ngeliat orang-orang gantian main piano (dan beneran main, nggak seketar tenongnenong doang). . . . #qgoeseverywhere #coronacamelopardalis #canonasia #canonindonesia #canonphotomarathon #instatravel #travelawesome #visualsoflife #visualcrush #pictoftheday #freezethesecond #liveauthentic #exploretocreate #streetphotography #justgoshoot #sayhello #thehappynow #music #publicpiano #playmeimyours #perspectiveiseverything #seoul #seoullovers #southkorea #seoullo7017 #dongdaemun #ifc몰
    .

Address: Gangnam Style Horse Dance Statue, Naruteo-ro, Jamwon-dong, Seocho-gu, Seoul, 06035, South Korea

No comments.

Is this piano still available?

Add a comment

Name:
Comment:
Write anything you think might be useful to someone, e.g. "This building is in the hotel."